iqqwdw

ساخت وبلاگ
libofj

توییتر امروز-چهارشنبه- اعلام کرد ۳ هزار و ۸۴۱ حساب کاربری مرتبط با «آژانس تحقیقات اینترنتی» معروف به «ارتش ترولی» روسیه را شناسایی کرده است. این آژانس اینترنتی توسط «رابرت مولر» بازرس ویژه آمریکایی به مداخله در انتخابات ایالات متحده متهم شده است.توییتر با اشاره به اینکه ۷۷۰ حساب کاربری مربوط به ایران را نیز شناسایی کرده، افزود این حساب‌های کاربری قبل از مسدود شدن، بیش از ۱۰ میلیون پیام منتشر کرده‌اند.منبع iqqwdw...
ما را در سایت iqqwdw دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iqqwdw iqqwdw بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت: 13:57

rxipvh

 

به گزارش خبرآنلاین، در همین حال وزارت دادگستری آمریکا اسامی 7 امور سازمان اطلاعاتی روسیه وابسته به کرملین را منتشر و علیه آن‌ها اعلام‌جرم کرد.{لینک}{لینک}

این 7 نفر که 4 نفرشان به تلاش برای هک شبکه OPCW متهم شده‌اند، عضو واحد 26165 سازمان GRU هستند که گروه هکتیویست‌های موسوم به fancy Bears را به‌طور جعلی راه انداخته و در کمپینی 4 ساله اهداف سایبری پوتین را علیه آمریکا، انگلیس و سایر کشورهای جهان به انجام رسانده‌اند.

اتهام رسمی این 7 نفر از سوی قاضی آمریکایی، هک کمپانی هسته‌ای وستینگهاوس الکتریک مستقر در پنسیلوانیا(که سوخت هسته‌ای به اکراین می‌دهد)، سرقت هویت و کلاه‌برداری از طریق ارز مجازی و هک شبکه سازمان ضد دوپینگ (باهدف دوپینگی نشان دادن 250 دونده از 30 کشور در المپیک تابستانی برزیل و تخریب غرب و کسب مدال برای روس‌ها از طریق اتهام زنی به ورزشکاران غیر روس) اعلام شد.

اسامی 7 متهم که همگی عضو سازمان جاسوسی روسیه/ GRU هستند به شرح زیر است:

الکسی سرگی ویچ مورنتس 41 ساله، اِوگِنی میخایلوویچ، سِرِب ریاکوف 37 ساله، ایوان سرگی ویچ یرماکوف 32 ساله، آرتم آندره یه ویچ مالیشف 30 ساله و دیمیتری سرگی ویچ بادین 27 ساله که عضو واحد نظامی 26165 بوده و اولگ میخایلوویچ سوت نیکوف 46 ساله و الکسی والره ویچ مینین 46 ساله که از افسران ارشد GRU هستند.

متهمان و خودروی حاوی سیستم‌های کامپیوتری برای هک نزدیک مقر OPCW در لاهه توقیف‌شده و سپس از هلند اخراج شدند. آن‌ها زمانی که دادگاه بین‌المللی لاهه و سازمان منع تسلیحات شیمیایی در حال بررسی پرونده دادن قتل جاسوس روس در انگلیس با دادن سم مهلک بودند(ماه آوریل)، به هلند آمدند تا مانع از تحقیقات مستقل شوند. آن‌ها با قرار دادن وای فای قلابی نزدیک مقر، تلاش کردند تا یوزرنیم و پسورد کارکنان سازمان OPCW را به دست آورده و از طریق آن وارد شبکه سازمان شده تا اطلاعات را دست‌کاری کنند. مأموران اطلاعاتی هلند با حمله به خودروی پارک شده، هکرها را بازداشت کرده و اموالشان را درحالی‌که موبایل خود را شکسته بودند، توقیف کردند.

اف بی آی با انتشار تصاویر و اعلامیه تحت تعقیب اتهامات زیر را به این 7 نفر وارد کرده است:

-        نوامبر 2014 یرماکوف سعی کرد تا در شبکه کامپیوتری وستینگهاوس الکتریک در پنسیلوانیا نفوذ کند. این کمپانی پشتیبانی فنی از تأسیسات انرژی در اکراین را بر عهده دارد.

-        جولای 2016 یرماکوف و مالیشف دومین‌های سازمان جهانی ضد دوپینگ و سازمان آمریکایی ضد دوپینگ را هک کردند.

-        مورنتس در سال 2016 به همراه سرب ریاکوف با پشتیبانی یرماکوف به ریودوژانیرو رفته تا شبکه وای فای مقامات ضد دوپینگ را در المپیک هک کنند.

-        اواسط سپتامبر 2016 مورنتس و سرب ریاکوف شبکه هتل محل اقامت مقامات سازمان ضد دوپینگ جهانی را در لوزان سوئیس هک کردند.

-        در دسامبر 2016 و ژانویه 2017 گروه مذکور موفق شد شبکه اتحادیه دو میدانی جهانی و فیفا را هک کند تا به کامپیوتر مربوط به پرونده دوپینگ ورود کنند. تمام دیتای شبکه مورد دستبرد واقع شد.

-        در آوریل 2018 مورنتس، سرب یاکوف، سوت نیکوف و مینتین به لاهه رفته تا شبکه سازمان منع تسلیحات هسته‌ای را هک کنند که در حال بازرسی پرونده حمله به نوویچوک در سالزبوری انگلیس بود.

لپ تاپ توقیف‌شده از هکرها در لاهه رد پای آن‌ها را در هک برزیل، سوئیس و مالزی نشان می‌دهد. موضوع مالزی درباره تحقیقات درباره پرواز مالزی ایرلاینز mh17 در سال 2014 است که شورشیان طرفدارروسیه در اکراین هواپیمای مسافری را ساقط کرده و 298 نفر را کشتند.

مقامات روس با رد اتهامات وارد شده این داستان را سناریوی غرب علیه این کشور خواندند و داشتن موبایل توسط شهروندان روس معادل جاسوس بودن را خنده‌دار توصیف کردند.

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

اتهام هلند، آمریکا و انگلیس علیه ۷ جاسوس سایبری روس و آغاز جنگ سرد جدید

5656

 

منبع iqqwdw...
ما را در سایت iqqwdw دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iqqwdw iqqwdw بازدید : 135 تاريخ : جمعه 27 مهر 1397 ساعت: 14:02

cbwgrk

به گزارش خبرآنلاین، این کشتی، دوبرابر نهنگ آبی، پنل خورشیدی به‌اندازه زمین تنیس روی خود جای‌داده است و 10 نفر قادر به زندگی در آن هستند و با توجه به نصب تجهیزات هوش مصنوعی یک نفر می‌تواند چنین غولی را بدون دردسر مدیریت کند. {لینک}

این کشتی توسط کمپانی SolarImpact Yacht AG مستقر در زوریخ، پس از 5 سال تحقیق طراحی‌شده و جزییات قیمت و زمان عرضه را مشخص نکرده است.

نمونه مفهومی این کشتی در فستیوال Cannes Yavhting Festival به‌صورت سه‌بعدی رونمایی شد.

در این کشتی، پنل خورشیدی تولید انرژی کرده و مانند توربین‌های سنتی صدای گوش‌خراش تولید نکرده و روی عرشه شنیده نمی‌شود.

کشتی 24 متری 300 مترمربع بوده و پنل خورشیدی روی آن نصب است و باتری 800 کیلوواتی تا 10 ساعت به جلو می‌رود و در حین حرکت باتری از طریق پنل خورشیدی روی آن، شارژ مجدد می‌شود. البته موتور دیزل 65 کیلوواتی به‌عنوان بک‌آپ در زمان لازم استفاده می‌شود.

رونمایی از کشتی تفریحی خورشیدی که بدون توقف دور دنیا می‌رود / عکس

رونمایی از کشتی تفریحی خورشیدی که بدون توقف دور دنیا می‌رود / عکس

رونمایی از کشتی تفریحی خورشیدی که بدون توقف دور دنیا می‌رود / عکس

رونمایی از کشتی تفریحی خورشیدی که بدون توقف دور دنیا می‌رود / عکس

رونمایی از کشتی تفریحی خورشیدی که بدون توقف دور دنیا می‌رود / عکس

 

 

5656

 

منبع iqqwdw...
ما را در سایت iqqwdw دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iqqwdw iqqwdw بازدید : 185 تاريخ : دوشنبه 23 مهر 1397 ساعت: 14:01

qmftyf

سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات سال گذشته پس از ماه‌ها کار مطالعاتی و تطبیقی و پیگیری سازمان فناوری اطلاعات، به بهره‌برداری رسید. این سامانه بعد از ابلاغ قانون دسترسی آزاد اطلاعات و تدوین آیین‌نامه‌های آن طراحی و راه‌اندازی شد و سازمان‌ها و نهادها از طریق این سامانه موظف شدند تا حداکثر ۱۰ روز اطلاعات درخواستی مورد نیاز مردم را در این سامانه ارایه کنند.شما در سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، حق دارید از هر موسسه عمومی و خصوصی ارائه‌دهنده خدمات عمومی (موسسات مشمول بند چ و ح و خ ماده ۱ آیین‌نامه اجرایی قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات) درخواست اطلاعات داشته و پاسخ را دریافت کنید. درخواست شما به اجرایی شدن قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات کمک می‌کند و هم‌چنین اطلاعات درخواستی به صورت برخط در این سامانه منتشر خواهد شد.فهرست سازمان‌های متصل‌شده به سامانه به شرح زیر است و سازمان‌های متصل به سامانه با رنگ آبی متمایز شده‌اند. شهروندان پس از ثبت‌نام در سایت می‌توانند هنگام ثبت درخواست، سازمان مورد نظر خود را انتخاب کنند. هم‌چنین نام هر دستگاه جهت مشاهده سایت اطلاع‌رسانی آن قابل انتخاب است.

دستگاه‌هایی که باید پاسخگو باشند
دسترسی آزاد به اطلاعات و پاسخگویی سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی و حکومتی به مردم، از فاکتورهای رشد دولت الکترونیکی هم محسوب می‌شود. همچنین نه‌تنها نهادهای وابسته به دولت بلکه نهادهای انقلابی، نیروهای مسلح، قوای قضاییه، مقننه، مؤسسات و شرکت‌ها، سازمان‌ها، نهادهای وابسته به آن‌ها و بنیادها و مؤسساتی که زیر نظر نهاد رهبری اداره می‌شوند و هم‌چنین هر مؤسسه، شرکت یا نهادی که تمام یا بیش از ۵۰ درصد سهام آن متعلق به بخشی از حکومت است، نیز باید اطلاعاتشان را منتشر کنند. موسسات خصوصی ارائه‌دهنده خدمات عمومی، مانند بانک‌ها هم شامل این قانون می‌شوند.کاربران می‌توانند در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات که در این لینک قابل دسترسی است، با وارد کردن مشخصات و شماره تلفن همراه خود ثبت‌نام کنند.

کد فعال‌سازی به شماره همراه ارسال خواهد شد. با استفاده از کد فعال‌سازی می‌توانند وارد قسمت کاربری درگاه سامانه دسترسی آزادانه به اطلاعات شوند و درخواست خود را به انتخاب سازمان مربوطه ثبت و در صورت نیاز تعرفه قانونی آن خدمت را پرداخت کنند.کاربران می‌توانند اطلاعات مورد نیاز خود را در حوزه‌های مختلف مربوط به آمارهای رسمی، اطلاعات قراردادها، ضوابط و آیین نامه‌ها، مشارکت اشخاص در اختیارات سازمان‌ها، انواع اطلاعات و آیین دسترسی، اهداف سیاست‌ها و خط مشی‌ها، اختیارات و وظایف ماموران ارشد دستگاه موردنظر، اسناد و مکاتبات اداری، مراحل ارائه خدمات مستقیم به جامعه، شکایت شهروندان از تصمیمات و اقدامات و سایر موارد مربوط به مسائل غیرمحرمانه از طریق این سامانه درخواست کرده و دریافت کنند. غیر از گزینه دسترسی اینترنتی به سامانه انتشار آزاد اطلاعات امکان مراجعه حضوری و تکمیل فرم کاغذی درخواست اطلاعات نیز وجود دارد.

کدام دستگاه‌ها در کمترین زمان به درخواست‌ها پاسخ دادند؟
طبق آخرین آمار و لیست دستگاه‌هایی که در وب‌سایت انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات وجود دارد، ۴۵۳ دستگاه به این سامانه متصل شدند و اگرچه این لیست در حال به‌روزرسانی است اما هنوز دستگاه‌هایی هستند که به سامانه متصل نشدند و این در حالی است که مطالبه به‌حق از حقوق مردم است و همه سازمان‌ها نسبت به انتشار اطلاعات پیش‌دستی کنند تا همه جامعه از حقی یکسان در برابر دسترسی به اطلاعات برخوردار باشند.تا زمان تنظیم این گزارش، از میان سازمان‌های پاسخگو در سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات، وزارت جهاد کشاورزی به ۵۶ درخواست در دو روز، وزارت علوم به ۴۰ درخواست در ۹ روز، سازمان ثبت احوال به ۳۰ درخواست در ۱۲ روز، سازمان انرژی اتمی به ۲۳ درخواست در هشت روز، مرکز آمار ایران به ۱۷ درخواست در ۱۳ روز و سازمان ثبت احوال به ۱۲ درخواست در چهار روز پاسخ داده‌اند.کارشناسان بر این موضوع تاکید دارند که سازمان‌ها باید تلاش کنند در فرصت قانونی بهترین و دقیق‌ترین پاسخ را برای شهروندان ثبت کنند و درصورتی‌که شهروندان نسبت به پاسخ ارائه‌شده رضایت نداشته باشند، می‌توانند از طریق حساب کاربری‌شان نسبت به آن اعتراض کنند و مطابق قانون، کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات موظف است پیگیر این شکایات باشد.
منبع iqqwdw...
ما را در سایت iqqwdw دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : iqqwdw iqqwdw بازدید : 167 تاريخ : دوشنبه 2 مهر 1397 ساعت: 5:26